Storingsdiagnose

OOK DIAGNOSE EN UITLEZEN VAN STORINGEN BIJ AUTOMUNDI

De technologische ontwikkelingen in de autobranche staan nooit stil. Computers en elektronische (hulp)middelen hebben een steeds groter aandeel in het functioneren van de hedendaagse auto. Steeds meer voertuigen worden volledig of deels door elektriciteit aangedreven. Een goede zaak, want elektronica heeft een positief effect op het gebied van milieu en veiligheid.

Toch kunnen deze prachtige innovaties ook een keerzijde hebben. Misschien herkent u het wel: een lampje op uw dashboard dat spontaan begint te branden en wijst op een elektrische storing. Vervelend! Want hoe komt u erachter wat de storing exact inhoudt en hoe kan het verholpen worden?

AutoMundi beschikt over de meest moderne uitleesapparatuur voor alle merken auto`s. Alle noodzakelijke gereedschappen zijn voorhanden. Onze monteurs zijn continue in ontwikkeling, kunnen gebruik maken van de nieuwste apparatuur en volgen de juiste opleidingen, hierdoor kunnen zij storingen snel ophelderen en vakkundig oplossen.

AutoMundi is gespecialiseerd in storingen bij Volkswagen, Audi, Skoda en Seat en kan de nieuwste auto`s (her)programmmeren en uitlezen volgens de (hoge) eisen die door de fabrikanten worden gesteld. 

Hierbij staan persoonlijke aandacht, goede service en degelijk vakmanschap bovenaan. Kortom: ook voor complexe storingen bent u bij AutoMundi aan het juiste adres!

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen: