Reparaties

MET AUTOMUNDI VEILIG ONDERWEG

U kunt bij AutoMundi terecht met alle merken personenauto’s en bedrijfswagens, zowel voor alle reparaties als voor servicebeurten.  Uw auto wordt met degelijk vakmanschap onderhouden. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een auto met een elektrische, hybride of conventionele verbrandingsmotor, een grote of kleine reparatie. Ook voor diagnose van storingen of een APK-keuring bent u bij AutoMundi aan het goede adres.

Vooraf wordt met u besproken welke werkzaamheden aan uw auto worden uitgevoerd en wat globaal de kosten zijn. Uiteraard kan AutoMundi u adviseren in welke gevallen het verstandig is om met originele merkonderdelen te repareren en in welke gevallen u gerust gebruik kunt maken van universele onderdelen.  Mocht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijken dat er onverwachte tegenvallers zijn, dan wordt er eerst met u overlegd wat te doen. Persoonlijke aandacht, goede service en degelijk vakmanschap staan voorop.  Met onze BOVAG Garantie bent u verzekerd van garantie op de reparatie van uw voertuig.

Mocht u te maken krijgen met schade aan uw auto en lijkt repareren onvermijdelijk, dan is AutoMundi u ook graag van dienst. Wij werken nauw samen met erkende en gespecialiseerde schadeherstelbedrijven.

Gedurende de reparatie kunt u gebruik maken van een gratis leenauto, leenbus, snorscooter of fiets.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd contact met ons opnemen:

Wij zijn gespecialiseerd in Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en MAN.