Over ons

“Ik wil voor mijn klanten graag goed en betaalbaar auto onderhoud leveren, waarbij persoonlijke aandacht en een goede service voorop staan”

Over AutoMundi

AutoMundi is door Geert Emonds opgericht. Na de start bij een universeel autobedrijf heeft Geert ruim 10 jaar bij de merkdealer Volkswagen, Audi, Seat en Skoda gewerkt als eerste autotechnicus, APK-keurmeester en diagnosespecialist.

Als kind droomde Geert al van zijn eigen bedrijf, in 2016 heeft hij zijn droom verwezenlijkt en is hij zijn eigen autobedrijf gestart. Geert komt uit een echte auto-familie. Zijn vader is al zeer lang automonteur en een van zijn broers werkt inmiddels als eerste Autotechnicus en APK keurmeester bij AutoMundi.

Na een succesvolle start in 2016 is AutoMundi in de zomer van 2021 verhuisd naar een prachtige nieuwe garage op het Industrieterrein Smartpark in Gemert. Zowel Geert als zijn monteurs hebben meerdere opleidingen gevolgd, onder andere: eerste AutoTechnicus, APK keurmeester, Werkplaatsmanager en Technisch Specialist. Daarnaast houden ze hun kennis up to date door het blijven volgen van cursussen, zoals Hybride en Elektrische auto`s, Master Technician, Hoog Volt Technicus, Systeem-Analysator, Airco-specialist, APK keurmeester en Diagnose-steller van lastige storingen. Inmiddels bestaat het team uit meerdere gediplomeerde en leerling-automonteurs.

Bij AutoMundi maken we gebruik van de meest moderne uitleesapparatuur voor alle merken auto’s. Alle noodzakelijke gereedschappen zijn voorhanden. Het maakt dan ook niet uit of u met een volledig elektrische, hybride of conventionele auto bij AutoMundi komt.

AutoMundi is gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, MAN, Seat en Skoda. Of het nu gaat om een Volkswagen Kever of eentje uit de ID. familie(elektrisch) of een auto die er tussenin zit, bij AutoMundi bent u van harte welkom.

het team van automundi

Geert

Talisa

Stijn

Bram

Koen

Mathijs

Tonny

Antoinette

Bart

Onze partners

Wij denken verder dan het essentiële, omdat uw voertuig de veiligheid en kwaliteit van Brembo verdient. Alle auto’s verdienen Brembo.

BOVAG is de branche-organisatie voor bedrijven die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

RDW

De RDW is de organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt.