Chiptuning

HOE WERKT CHIPTUNING BIJ AUTOMUNDI?

De automotor wordt aangestuurd door een ECU-computer waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!

Voor de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele optimalisatie per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd.

EEN AANTAL VOORDELEN:

Wat kan u verwachten bij het aanpassen van de software? AutoMundi biedt u, door samenwerking met FRST , de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chip tuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens!

We laten het voertuig beter afstellen zodat alle componenten zoals o.a. de benzinetoevoer, ontsteking, luchttoevoer, luchtafvoer (turbo) beter op elkaar worden afgestemd. Ons hoofddoel is niet het meeste vermogen uit uw auto te halen maar de auto perfect te maken, dus een betrouwbare, zuinigere auto met meer vermogen.

Wat merkt u hiervan?

  • Verbeterde gascontrole en gasreactie
  • Gunstiger brandstofverbruik
  • Minder slijtage
  • Verbeterd en geoptimaliseerd vermogen
  • Verwijderde vermogens- en snelheidsbegrenzers
  • Verhoogd rijplezier en souplesse

AutoMundi staat garant voor de best mogelijke, verantwoorde chiptuning, er wordt maatwerk geleverd.

Gedurende de werkzaamheden kunt u gebruik maken van een gratis leenauto, leenbus, snorscooter of fiets.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen: